BLOG

Hojnost se projevuje jako dostatek všeho, co je pro náš život důležité. Je to zdraví, láska, emocionální naplnění, peníze, úspěch, smysluplná práce a vztahy. Každá z těchto oblastí představuje specifický proud energie. Hojnost do našeho života buď proudí, nebo nikoliv.

Na své 1. vernisáži v Městské knihovně v Hustopečích 1. září 2022 jsem měla možnost poprvé představit široké veřejnosti svou kolekci abstraktních obrazů. Vystavovala jsem zde 28 obrazů, což bylo pro mě nesmírně vzrušující.

12. listopadu 2023 se pro mě stal významným milníkem - nejenže jsem měla tu čest představit svou druhou vernisáž, ale zároveň jsem slavnostně otevřela dveře svého nového ateliéru, místa plného kreativity a snů.

Výběr správného obrazu pro váš domov může být vzrušujícím, ale také složitým úkolem. Abstraktní obraz nejen zkrášlí a oživí prostor, ale může také odrážet váš osobní styl a vkus. Následující průvodce vám poskytne užitečné tipy, jak si vybrat ten pravý obraz, který bude harmonicky doplňovat váš interiér.